Iedereen maakt het wel eens mee, een drukke werkdag, de rush in het verkeer en dan komen we ‘s avonds helemaal vermoeid thuis. Dan moet het huishouden nog gedaan worden en moet er nog gekookt worden. De vraag “Wat eten we weeral vanavond?” wordt daarbij vaak gesteld. Nog een hele maaltijd in elkaar steken, daar hebben we na zo’n drukke dag vaak geen zin in. Wel, gelukkig bestaat er dan vanaf nu butlon.com! Via deze website kan je vanaf nu heel eenvoudig eten bestellen bij verschillende bedrijven. Heb je dus geen zin om te koken? Bestel dan bij Butlon.com! 

Makkelijke avondmaaltijd eenvoudig bestellen

Het fijne aan een makkelijke avondmaaltijd bestellen, is dat je dit op een veilige manier kan doen en er zeker van kan zijn dat jouw maaltijd van de hoogste kwaliteit is. Het bestelproces is heel eenvoudig: je geeft het adres in waar je je bevindt en zo kan je zien welke restaurants in de buurt maaltijden aanbieden. Je kiest simpelweg waar je trek in hebt en je bestelt het! Vanaf dat de bestelling bij Butlon is binnengekomen duurt het zo’n 45-60 minuten voor je je maaltijd in huis hebt. Je krijgt een sms waarin staat dat jouw bestelling bevestigd is en het uur waar rond de bestelling zal geleverd worden. Lekker makkelijk, toch? 

Van sushi tot Mexicaans! 

Eten vanavond, het kan zijn dat je er van ‘s ochtends mee in je hoofd zit, omdat je geen inspiratie hebt voor een maaltijd. Ga dan gewoon naar butlon.com en jouw eten vanavond wordt zonder moeite voor jou geleverd. In wat heb je zin? Sushi? Pizza? Of toch liever Mexicaans? Heel veel is mogelijk dankzij Butlon. Ook burgers en evengoed een gezonde maaltijd zijn via Butlon te verkrijgen. Zo is er voor iedereen wel wat wils. Een veganistische vriendin? Of je partner die geen gluten mag eten? Ook daar houden ze bij Butlon rekening mee en bieden ze alternatieven aan. 

Restaurants aanmelden

Heb je zelf een restaurant? Dan kan je je via Butlon aanmelden om via deze weg meer bestellingen binnen te krijgen en eten te gaan verwerken. Ook als reseller, adverteerder of leverancier kan je je aanmelden. Je vult je gegevens in, meld je aan en je kan van start gaan met het aanbieden van jouw eten. Eenvoudig om te registreren en dus nog eenvoudiger om meer te gaan verkopen! Op die manier draag jij je steentje bij aan de maatschappij en help je mensen uit de nood die geen zin hebben om te koken na een zeer drukke werkdag!