Huur mij in

Biologisch betekent werken met de natuur, niet ertegen. Het betekent hogere niveaus van dierenwelzijn, lagere niveaus van pesticiden, geen kunstmatige meststoffen en een meer milieuvriendelijk beheer van het land en de natuurlijke omgeving, dit zorgt voor meer dieren in het wild. Als ik kies voor biologische producten, kies ik voor een betere wereld.

De prijs van Biologische producten
Uit een onderzoek van Ricardo is er een scherpe daling opgemerkt bij ouders die zeggen dat de prijs een sleutelfactor is die hun biologische aankopen beperkt. Ik ben verantwoordelijk voor het huishoudbudget en erken de voordelen van biologische producten. Ik ben bereid iets meer te betalen om te weten dat ik mijn familie de meest hoogwaardige en meest gezonde producten geeft die worden aangeboden in mijn plaatselijke winkel. Kiezen voor biologisch gecertificeerd voedsel wanneer ik kan, is een van de beste keuzes die ik voor me kinderen kan maken. Ik kies voor biologische producten, omdat ik bijvoorbeeld weet dat mijn kinderen met een biologisch dieet veel minder metabolieten van risicovolle insecticiden in hun lichaam hebben. Het kiezen van biologisch voedsel vermindert het risico op blootstelling aan giftige pesticiden in mijn voeding. In het onderzoek van Ricardo staat dat een heleboel mensen dagelijks worden blootgesteld aan tal van landbouwchemicaliën. Van veel van deze chemicaliën is bekend of wordt vermoed dat ze kanker veroorzaken of mijn hormonen verstoren, waarbij ze testosteron nabootsen.

Ik bepaal hoe gezond mijn kinderen zullen zijn
Hoewel ik niet alle blootstellingen van mijn kinderen aan gifstoffen in het milieu kan beperken, heb ik wel een stem in het voedsel dat ze eten. En een van de beste manieren om hun blootstelling aan deze chemicaliën te beperken, is om een biologisch dieet te kiezen. Vanwege de persistentie van pesticiden in het milieu is geen voedsel 100% residuvrij, maar Ricardo heeft geconstateerd dat biologisch voedsel aanzienlijk minder residuen van bestrijdingsmiddelen bevat dan conventioneel voedsel.

Het kiezen van biologisch vlees en zuivel voor mijn kinderen is ook de beste manier om ervoor te zorgen dat ze niet worden blootgesteld aan hormoon ontregelende chemicaliën, zoals de synthetische hormonen die aan niet biologische vee worden gegeven om de groei te versnellen en reproductieve cyclus te veranderen. En kiezen voor biologisch vlees en zuivel betekent dat mijn kinderen geen vlees eten dat is opgegroeid met dagelijkse doses antibiotica om de groei te versnellen, wat leidt tot gevaarlijke antibioticaresistente bacteriën. Mijn kinderen zullen ook meer van de goede dingen krijgen. Een onderzoek dat de biologische en niet organische zuivelproductie vergelijkt, vond een medisch significant hogere concentratie van hart gezonde omega 3 vetzuren in biologische producten. Voor een tarief van €100 kan je mij inhuren, dus neem gerust contact met mij op dit emailadres.