Veel mensen denken ten onrechte nog dat een dieet af zien is. Jezelf restricties opleggen. Hongergevoel. Al je favoriete snacks moeten laten staan. Dit was vroeger wellicht zo. Maar ook in dieet land zijn er vele innovaties geweest de afgelopen jaren. Voornamelijk is men geslaagd erin om opties voor voorheen vol met slechte koolhydraten zaten op zo een wijze aan te passen dat past binnen een verantwoord eiwitdieet.

Een van die voorbeelden zijn koolhydraatarme pannenkoeken. Wie had ooit durven dromen dat pannenkoeken onderdeel zouden uitmaken van een eiwitdieet? Wij Nederlanders kunnen natuurlijk niet zonder pannenkoeken. Des te beter dus dat er nu een verantwoorde versie bestaat die je zonder schuldgevoel tot je kan nemen. Andere etenswaren die men vroeger moest laten staan maar nu niet meer zijn: Aziatische noedels, brood en pasta.

Tip: https://be-slank.nl/product-categorie/eiwitrijke-voeding/

Ook populair tegenwoordig zijn de maaltijdshakes. Nee dit is niet een milkshake zoals je die bij de McDonald’s haalt. Nee dit is echt een health shake, een maaltijdvervanger die boordevol zit met eiwit, vitamines, mineralen en tevens vezels. Deze shakes vullen je, zeker als je ze mengt met yoghurt. Smaken verschillen, maar er is voor iedereen wel wat wils, chocolade, banaan, koffie, aardbei, mango passievrucht. De meeste mensen kijken echt uit naar het ‘shake moment’ van de dag. Sommige mensen geven aan dat ze het nog lekkerder vinden dan een echte milkshake. Zo wordt afvallen makkelijk.

Lees meer: https://be-slank.nl/product-ervaringen/

Ook handig zijn de maaltijdrepen. Die zijn bijna te vergelijken met een Snickers, of een Bounty reep. Echter zonder dat het een aanslag is op je gewicht. Lekkere, verantwoorde repen voor onderweg. Daar gaat het nog wel eens mis. Hongergevoel in de file op weg van werk naar huis. Zorg dat je te allen tijde een paar repen bij je hebt, zodat je je niet vergrijpt aan een broodje kroket bij het tank station o.i.d.