Wij bij Waterpompshop hebben veel verschillende waterpompen in ons assortiment beschikbaar. Waarvan de meeste beschikbaar zijn voor direct verzending. Een van onze pompen is de hydrofoorpomp. Een hydrofoor, hydrofoorgroep of drukverhogingsinstallatie is een installatie waarmee binnen een gebouw de waterleiding op druk gehouden wordt. De installatie bestaat uit een expansievat, een pomp en een terugslagklep. Een hydrofoorpomp, ofwel hydrofoor of drukverhogende pomp is net als een beregeningspomp een zelfaanzuigende pomp. Een hydrofoorpomp wordt veelal ingezet bij het verhogen van waterdruk in een waterleiding, maar ook het beregenen/irrigeren van tuinen en gazons en het voorzien van toiletten, wasbakken en wasmachines behoort tot de mogelijkheden.

Een hydrofoor is simpelweg een pomp die automatisch waterdruk op de leiding kan zetten. In situaties waarbij er altijd druk op een leiding/slang moet staan, kan een hydrofoorpomp worden ingezet. Deze pomp zorgt er namelijk voor dat bij een drukval, de druk en het water automatisch weer wordt aangevuld. Ideaal voor bijvoorbeeld regenwatersystemen, automatische beregeningssystemen, of voor drukverhoging binnenshuis.

Indien u uw leidingen/ slangen automatisch onder druk wil zetten zodat u altijd water beschikbaar heeft, is een hydrofoorpomp benodigd, denk hierbij aan regenwatersystemen of beregeningssystemen. Daarnaast kan een hydrofoorpomp ook tussen uw waterleiding in huis worden geplaatst, dit wordt veelal gedaan wanneer er een te lage waterdruk wordt ervaren. Een hydrofoor kan het water wat hij binnenkrijgt/ aanzuigt, onder een hogere druk verder verpompen en de leidingen onder druk houden. Zo heeft u altijd en overal een goede en constante waterdruk.

Wij bij Waterpompshop staat voor persoonlijk en vakkundig advies. We hebben goede telefonische bereikbaarheid. U kunt ten alle tijden veilig betalen en surfen door onze beveiligde website. Een gedegen privacy beleid, uw persoonlijke gegevens worden niet aan derden afgestaan. We hebben zeer snelle levertijden. We hebben nauwe samenwerking met de fabrikanten, waardoor kwaliteit gegarandeerd kan worden. Indien u behoefte heeft aan advies bel gerust naar: 020-2611412 wij helpen u dan graag verder.