Niet biologisch voedsel bevat kankerverwekkende hormonen. Daarom kies ik voor biologisch voedsel waarop er niet met gif is gespoten. Pesticiden kunnen neurologische problemen, kanker, onvruchtbaarheid, misselijkheid, braken, diarree, allergieën en andere problemen veroorzaken. Door het kopen van biologisch voedsel en het eten van de meest voedzame voedingsmiddelen ter wereld kan ik grote hoeveelheden geld besparen op het gebied van medische kosten, geneesmiddelen op recept en doktersbezoeken. Biologisch eten hoeft niet duur te zijn. Ik ben Ricardo en hier heb ik 7 tips hoe je betaalbaar biologisch kan eten.

 1. Probeer droge bonen en peulvruchten
  Bonen zijn een geweldige, goedkope proteïne bron die een geweldige aanvulling vormen op elk gerecht. Voor mij is bonen een van de meest gezondste voedingsmiddelen die er zijn. Ze bevatten veel vezels en zijn het meest aanbevolen voedsel voor veel gezondheidsproblemen. Ik koop ze droog, laat ze s ’nachts weken en kook ze overeenkomstig. Ik probeer bonen in pastagerechten te mengen, toe te voegen aan soepen of ze overal te gebruiken waar ik vlees zou kunnen gebruiken.
 2. Zoek een goede betaalbare bron van fruit en groenten
  In mijn gemeenschap heb ik mijn eigen hulpbronnen van gratis tuinen tot lokale coöperaties tot boerenmarkten. De tijd nemen om rond te shoppen, heeft op lange termijn vruchten geworpen. Groenten zoals kool en wortels, zijn de ster in mijn gerechten. Bevroren producten bevatten vrijwel dezelfde hoeveelheid voedingsstoffen en kunnen van pas komen in het laagseizoen.
 3. Ga naar de basis
  ik koop ingrediënten die veelzijdig zijn en kunnen worden gebruikt voor een breed scala aan gerechten. Ik kies ik voor de basis, zoal verse knoflook, ui poeder, kruidenpasta en alle andere dat ik kan gebruiken voor een veelvoud van gerechten. Ik heb een paar vetten zoals olijfolie, kokosolie en boter die ik gebruik voor al mijn gerechten. Witte aardappelen en zoete aardappelen zijn goedkoop en vullend en ik kan ze bij elke maaltijd gebruiken.
 4. Betaal geen volledige prijs
  Natuurvoedingswinkels zijn voor mij een handige plek om alles te kopen, van biologische voedsel tot niet giftige schoonmaakproducten. Het zijn geweldige plaatsen voor mij om te winkelen met een beperkt budget. Ik ken ook online marktplaatsen die werelds best verkopende natuurlijke en biologische producten aanbieden tegen groothandelsprijzen.
 5. Kies je gevechten
  Er zijn veel voedselproducten die ik regelmatig bij een gewone supermarkt koop. Terwijl ik altijd biologische aardbeien wilt kopen, is het misschien niet zo belangrijk dat ik zoek naar biologische uien of mango’s. Hetzelfde pas ik toe bij dierlijke producten. hoewel ik conventioneel gekweekte kip, varkensvlees en vlees van dierenorganen wilt vermijden, is het goed dat ik lamvlees, eieren en sommige natuurlijke kazen koop die niet voor 100 procent uit gras en andere biologische bronnen bestaan.
 6. Knip de extra’s uit
  Ik schrijf een lijst met de luxe items die ik koop zoals koffiesoorten en flesjes water en haal ze eruit. Hoogwaardige gekweekte kippeneieren kosten veel duurder dan conventionele eieren, maar als ik elke dag afstand doe van deze luxe goederen maakt het verschil gemakkelijk goed. Ik heb mij ontdaan van de niet essentiële dingen en heb een manier gevonden om ze thuis te maken.
 7. Ga voor de haver
  Haver is een van de gezondste ontbijtopties. Ik hoef geen fancy gearomatiseerde haver of insta pakketten te kopen. Ik kies eenvoudig haver en dien zelf porties uit, voeg mijn eigen smaakstof en bespaar geld. Het kopen van haver uit bulk bins houdt de kosten laag.